Båttreffet på Kjerknesvågen 2023

Inderøy

| 01/07/2023 - 02/07/2023

Helga 30. juni - 2. juli ligger alt til rette for tidenes Båttreff på Kjerknesvågen, når vi ønsker D.D.E. og HARLEKIN velkommen LØRDAGS KVELD, 1. JULI.

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker, nå også Kjerknesvågen. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, kranglet og vært perlevenner. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» og til eventyret de nå kan se tilbake på.

D.D.E. bød opp til markering av 30-årsjubileum i 2022. Det var med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det var med alle som har sunget med, hoppet og danset. D.D.E. har i 30 år vært som et «SIRKUS» på så mange måter.

D.D.E. tar nå med seg sirkuset inn i 2023 og på Båttreff - Her blir det liv!

Harlekin er et aktivt countryrock-band, som kommer fra Malvik/Stjørdalsområdet i Trøndelag. Harlekin har sine røtter fra bygda og presenterer tøff country med norske tekster. Bandet har vært aktive på live-fronten de siste årene på diverse countryfestivaler og danselokaler rundt omkring i landet, og satser nå for fullt med utgivelser av nye låter.

Dette vil du ikke gå glipp av, sikre deg, dine venner, naboer og familie billetter på Kultar.no:
https://kultar.no/billetter/battreffet-pa-kjerknesvagen/

NB! 18 års aldersgrense lørdags kveld

Resten av helga arrangeres det tradisjonelt Båttreff for liten og stor. - mer informasjon om dette kommer fortløpende.

VELKOMMEN TIL BÅTTREFF

Velkommen på Båttreff!