Dum dum 15_small
Dum dum 15_small - copy
previous arrow
next arrow

FestivalkalenderFestivaler i Trondheim

Når du skal utforske festivaltilbudet i Trondheim, kan du koste på deg å være kresen! For de er både mange og forskjellige – festivalene i trønderhovedstaden. Enten du trives best i mysende mot sola i skråninga (med paraplyen på lur, forberedt som du er) mens Åge og Sambandet underholder fra scenen på Sverresborg, om du ivrer over de hundretalls spennende ølsortene du kan smake deg igjennom på torget under Bryggerifestivalen eller du trives aller best omringet av barnelatter på Festningen, serverer Trondheim festivalen(e) du kan trives på.

Trondheims festivalmeny byr på noe for enhver

Kanskje er du en som synes nettopp variasjon er tingen og derfor gjerne deltar på både Jødisk kulturfestival, Pstereo og Olavsfestdagene. Kan hende du liker kontraster og gjerne konsumerer Michelin-retter og kammermusikk på Credo i september, med jazzfestivalen fra mai friskt i minnet og prioriteringene for den kommende UKA-festivalen klare. Trondheim har festivaler i alle sjangre og størrelser, for små og store, historieinteresserte, rockeentusiaster og matelskere. Til felles har samtlige av Trondheims festivaler et imponerende kvalitetsfokus kombinert med en herlig, raus atmosfære

Velkommen på festival i Trondheim

Som gjest på hvilken som helst festival i Trondheim, kan du være trygg på at både smaksløker, øyne og ører blir tilfredsstilt. For hit kommer verdensstjerner og førsteklasses foredragsholdere innen alskens felt, her kan du oppleve lokale artister, barnekor og skuespillerstjerner. Trondheim serverer deg mat og drikke laget av kortreiste råvarer av ypperste klasse. Og byen byr på et utall spennende og autentiske lokasjoner som skapt for en festival. Trondheim ønsker deg velkommen på en festival helt i tråd med dine preferanser!