Dag 1 av "Eventyrlig Seilas på Trondheimsfjorden" 5.aug

Steinkjer

| 05/08/2022 - 05/08/2022

Bli med seildampskipet SDS Hansteen fra Trondheim til Tautra og Levanger. På Frosta og Tautra blir det en guidet busstur og god lunsj. I Levanger pågår Levangermartnan og det er god stemning. På kvelden blir det middag og byvandring hvor dere får se Levangers flotte trehusbebyggelse.

Program
10:00 Avreise Trondheim

12:00 Anløper Småland, Frosta
Fra Småland tar dere buss til Klostergården. Bjørn Olav Juberg fra Frosta guider dere i bussen og han forteller om Tautra, Tautra Mariakloster og Tautra kloster, restene av et Cistercienserkloster antatt grunnlagt i år 1207. Etter bussturen er det godt med hvile og mat. Den velrenommerte restauranten på Klostergården tilbyr “munkesuppe” basert på de mattradisjoner man har kjennskap til fra klosteret i middelalderen. Etter suppen blir det kaffe og kake. Bussen kjører dere tilbake til båten.

15:00 Avreise Småland, Frosta

18:15 Anløper Levanger
I Levanger er det liv og røre i byen, Levangermartnan er godt i gang og det skjer noe over alt. I Sjøparken blir det musikk og aktiviteter for store og små. For dere som ønsker å se Levangers flotte trehusbebyggelse, hvor et helt bysentrum er fredning, vil det bli byvandring med Levangervert. Det tar ca 1 time og koster 100,- kr per. pers. Ellers blir det mulighet til å kjøpe en 2-retters middag hos Madam Backlund, pris 455,- kr.

For dere som ønsker å overnatte anbefaler vi Munkeby Herberge eller Thon Hotel Backlund. Vi er behjelpelig med å bestille overnatting. Det er og mulig å ta tog tilbake til Trondheim/ Steinkjer på kvelden.

Forbehold om endringer i ankomst

Praktisk informasjon
Dagstur
​​​​​Pris: 1320,- kr pr. person

Prisen inkluderer:
- Seilasen
- Guidet vandring på Tautra
- Munkesuppe, kaffe og kake hos Klostergården

I tillegg kommer eventuelt
- 2retters middag hos Madame Backlund i Levanger - 455,- kr
- Byvandring Levanger 100,- kr pr. pers
- Transport til overnattingssted
- Overnatting

Ha med kontanter

Om bord i båten blir det salg av drikke og enkel, lokal mat.

Hele seilasen koster 2700,- kr uten mat og overnatting. Der er også mulig å løse billett på kaia for dags- og enkeltturer om det er ledig plass. Det koster 900,- og 450,- kr.

Avbestillingsfrist: 12. juli