Dag 2 av "Eventyrlig Seilas på Trondheimsfjorden" 6.aug

Steinkjer

| 06/08/2022 - 06/08/2022

Den historiske båten SDS Hansteen seiler på vakre Trondheimsfjorden denne dagen og tar dere med fra bryggen i Levanger til Hylla i Inderøy. På turen er dere innom Ytterøy og Mosvik hvor dere får smake på lokal mat, oppleve kunstneriske innslag ved strandhogg og høre gode historier.

Program
10:00 SDS Hansteen kaster loss fra Levanger

11:30 Anløper Jørstadsjøen Dampskibskai – Ytterøy
Her vil det være musikk på kaia, tablået «livet på kaia ved rutebåtens ankomst ca år 1930» vil spilles og her får dere Jørstadsjøen fiskesuppe, kaffe og kake. For dere som ønsker, blir det guidet busstur på Ytterøy med en kaffestopp i Ytterøy Bygdetun. Det vil også bli anledning til å gå en natursti i fjæraområdet ved kaia. Ferja tilbake til Levanger går kl 14:35, hvis det er ønskelig å dra tilbake.

14:30 Avreise Jørstadsjøen Dampskibskai

15:00 Ankomst Vinjesjøen kai – Mosvik
Dere kommer til Mosvik og Vinjesjøen kai. Mosvik brygge var et handelssted i Mosvik frem til 1996. Her får dere servert Ytterøykylling grillet i bakerovn servert med en frisk sommersalat. De har alle rettigheter, uteservering, gjestebrygge m.m på den gamle damskipkaia fra 1771.

17:00 Avreise Vinjesjøen kai

19:00 Anløper Hylla – Inderøy
På kvelden anløper Hansteen Hylla. Med sin sentrale beliggenhet ved Trondheimsfjorden har Hylla vært et viktig og naturlig knutepunkt for handel og transport i mange år. På brygga får dere servert en nydelig middag med lokale smaker. Pris 350 kr pr person + drikke
 

Vi er behjelpelig med overnatting og transport tilbake til Levanger, evt. andre steder.

Forbehold om endringer i ankomst og avreise tid.

 

Praktisk informasjon
Dagstur
Pris: 1470,- kr pr. person


Prisen inkluderer:
- Seilasen
- Fiskesuppe, kaffe og kake på Ytterøy
- Sen lunsj hos Mosvik Brygge

I tillegg kommer eventuelt
- Guidet busstur Ytterøy - 250,- kr
- Middag med lokale smaker på Hylla -350,- kr
- Transport til overnattingssted
- Overnatting

Ha med kontanter

Om bord i båten blir det salg av drikke og enkel, lokal mat.

Hele seilasen koster 2700,- kr uten mat og overnatting. Der er også mulig å løse billett på kaia for dags- og enkeltturer om det er ledig plass. Det koster 900,- og 450,- kr.

Avbestillingsfrist: 12. juli