Metall Fest // Steinkjer Kulturscenen Vårt Hjem

Steinkjer

| 17/06/2023 - 17/06/2023

Vi byr på en skikkelig tøff kveld - med hele 3 band på scenen.
Dette blir en Metall Fest av rang!!

Du får følgende band for kvelden:

No Dawn:
No Dawn er et death metal-band fra Steinkjer, godt kjent i sitt distrikt. No Dawn har vært aktivt siden 2003, og har i år 20 års-jubileum. Bandet har spilt på festivaler både innenlands og utenlands, og turnert med store navn som Cannibal Corpse og Six Feet Under.

No Dawn består av:
Tor Erik Simensen - vokal
Andreas Bruheim - gitar
Lars Stavdal - gitar
Ludvik Brandsegg - bass
Kent Skjeflo - Trommer

Ravn:
Ravn tar deg meg på en reise inn i gammel norsk folkehistore, gamle sagn og eventyr gjennom en kombinasjon av tunge gitarriff, et buldrende komp og en vakker kvinnestemme. Her kombineres 80- og 90-tallets riff med inspirasjon fra norsk folkemusikk sammen med vokal på trøndersk. Debutalbumet I Mørke Natt kom i 2018, og siden har de sluppet to singler. Nå jobbes det med nytt materiale av det litt tyngre slaget.
Kanskje får du hørt de nye låtene på Vårt hjem 17. juni?

og

Keiser:
Keiser er en metall-kvartett fra Trondheim. I 2020 signerte de med det nederlandske plateselskapet Non Serviam Records og deretter slapp de sitt andre album “Our Wretched Demise”. For å sitere en av anmeldelsene albumet har fått: Med “Our Wretched Demise” demonstrerer trondheimsbandet Keiser kanskje først og fremst av de evner å angripe velkjente svartmetall-konvensjoner med en ganske beundringsverdig eventyrlyst.

Inngang kr 250.- + gebyr på Hoopla
Inngang kr 300.- i døra
Aldersgrense 20 år