Olavsfest 2020

Trondheim

| 28/07/2020 - 03/08/2020

Mellom 28. juli og 3. august har Olavsfest gleden av å daglige kvalitetskonserter fra Nidarosdomen. Uten publikum tilstede på grunn av smittevernhensyn, men en profesjonell flerkameraproduksjon blir kringkastet på Adressa.no/olavsfest,  Flere av konsertene blir også sendt på NRK TV i ettertid.

Hele festivalen blir streamet fortløpende gjennom dagen på Adressa.no. Inkludert daglige Vestfronmøter, som også sendes direkte på NRK P2. Fra Kirkehagen ved Waisenhuset sendes også Vårt Lands samtaleserie «Min tro», samt «rom for refleksjon» i regi av Den norske kirke.

I løpet av dagen blir det også barnetime, samt flere andre programposter som annonseres fortløpende. 

Les mer om konsertene: her

 

Kort om festivalen: 

TRONDHEIM INTERNASJONALE OLAVSFEST er en uke i månedsskiftet juli/august fylt av fest og folkeliv, av kvalitetskonserter og samtaler, av pilegrimsvandring og gudstjenesteliv, av kultur­uttrykk med farge og smak, rytme og stillhet, til glede og ettertanke.

Kort sagt, opplevelser som berører. Og som i noen tilfeller beveger. Som gjør noe med oss. Gir oss erfaringer som vi tar med oss videre i livene våre, som utvider horisonten og styrker oss i trua – om det er på Gud eller mennesker, eller på verden som et sted der vi kan finne mening, på hver vår måte, på hvert vårt vis. En verdi­basert møteplass som omfavner, i stedet for å ekskludere, og som løfter fram betydningen av både tro, håp og rettferdighet, ved hjelp av kunst og kultur som gjør vår fore­stillingsverden større.

En uke med kultur som gjør din forestillingverden større.

Vestfrontmøte- vår unike arana for samtaler og refleksjon om tro og samfunn.

 

Finn steder å bo og spise, samt aktiviteter i nærheten