Sommer på Egge musum

Steinkjer

| 21/06/2020 - 16/08/2020

Friluftsmuseet blir åpent alle dager fra 21. juni- 16. august kl. 11 – 16.

Våre dyktige sommerverter tar godt i mot publikum, og gir et innblikk i hvordan det var å leve på en middels gård siste halvdel av 1800- tallet. Rett som det er har vi aktiviteter og demonstrasjoner på gang. Det kan for eksempel være baking, håndverk eller ymse gårdsarbeid gjort på gammelmåten. Publikum blir om de ønsker det involvert, og kan delta og prøve selv. Vi har også flere faste og skiftende utstillinger ved museet som publikum kan oppleve enten på egen hånd eller sammen med en av våre sommerverter.

Utstillingshallen som har vært stengt et par år på grunn av renovering vil også være åpen, med nye utstillinger og flotte fasiliteter for våre gjester, blant annet med utstillingen TRAKTOR!

DAGLIG PROGRAM:

Kl. 12.00 og kl. 14.00:     Bli med på en artig fortellerstund for barn.

Vi har åpen kiosk i utstillingshallen med is, brus, kaffe og byens beste vafler, og et meget barnevennlig uteområde. I sesongen er det både griser, sauer, høns og kaniner ute på tunet, og en velutstyrt sandkasse for de minste.

Du kan også møte på en gjeng med Gammeldagsonga alle hverdager på museet. Dette er forhåndspåmeldte barn mellom 7-11 år som lever slik som barn gjorde det for rundt 100 år siden. De gjør gårdsarbeid, leker, lager mat og skaper stemning på museet.

Sjekk ut vår arrangementskalender for mer informasjon, her vil det legges ut fortløpende.

Er dere en bussgruppe/ større gruppe som har tenkt dere hit, ta kontakt på forhånd så vi sikrer oss at dere får et godt tilbud.

Inngang i sommersesongen: v/ 70,- Under 18 år gratis. Arrangementer har egne priser.

Velkommen til oss!

 

Finn steder å bo og spise, samt aktiviteter i nærheten