TotsåsRock 2021

Nordli

| 30/07/2021 - 31/07/2021

TotsåsRock er en 2-dagers festival med metall og hardrock. Arrangementet skjer på et stort setertun i villmarksbyga Lierne, ved foten av Østre Brandsfjell, omgitt av bjørn, jerv, gaupe og troll.

Les mer om festivalen og hvilke artister som kommer her: Totsåsrock

Hvordan komme seg dit:

Bil: Dersom du bestemmer deg for å ta bilen fatt, følg E6 til du kommer til Bjørgan. Sving av og følg veien mot Lierne (Rv74, er skiltet for Lierne ved E6) og følg veien i 56,5 km. Like før Skjelbred-brua svinger du av til høyre mot Tossås. Derifra er det skiltet til Sørsetra, og TotsåsRock 2017.

Turen fra man kjører av mot Lierne (Rv74) vil ta cirka en time så det anbefales å være forberedt – god musikk på anlegget og godt selskap – i  tillegg til den vakre utsikten.

Tog og fly: Tar du fly til Værnes lufthavn kan du derfra ta toget til Grong stasjon, se nsb.no. Samme gjelder dersom du tar tog hele veien. Fra Grong stasjon må bestillingstransport benyttes, se 07417.no eller ring tlf. 07417.

Det anbefales å kjøpe togbillett god tid i forkant av reisen, dette er både billigere og sikrere. Bestillingstransport vil ta deg fra Grong Stasjon til Lierne, men det kan være en idé å ringe i forkant for å forhøre seg om den går. Det vil være buss til Lierne kl. 1910 tilknyttet toget som kommer kl. 19 til Grong stasjon fredag. Endestasjon – Totsåssetra i Nordli

Les mer om festivalen her: Totsåsrock