HILMARFESTIVALEN 2024: Konsert med POING spiller Levva Livet

Steinkjer

| 09/11/2024 - 09/11/2024

Få med deg Åge Aleksandersens legendariske album i en helt ny drakt!

Coverbildet av Åge med de røde brillene – nesten like ikonisk som fotoet av Kong Olav som tok trikken under oljekrisen?

I 1984 ble Levva Livet lansert med et brak. Albumet ble et vendepunkt i Åge Aleksandersens karriere, og en stor salgssuksess. Flere av låtene er blitt nasjonalskatter – tenk bare på Lys og varme, Fire pils og en pizza og Fremmed fugl. Hva er det med disse låtene som gjør at de har blitt folkeeie? Til Hilmarfestivalen har POING bedt med seg noen av Norges flotteste vokalister og gjestemusikere på sine versjoner av disse sangene. Foreløpig kan vi nevne Ulf Risnes, Kim Rysstad og Ingrid Lingaas Fossum!

POING feirer selv 25-årsjubileum i år og er kjent for sin kommuniserende, overraskende og uformelle konsertform, samtidig som trioen går i dybden av musikken og den iboende kvaliteten den har. De har i løpet av årene turnert i både Europa, USA, Kina og Japan, og deltatt på en rekke festivaler.

Det blir Levva Livet i en helt ny drakt denne kvelden, men energien og musikken på denne legendariske plata er tid- og grenseløs. Det blir anledning til å synge med, nikke anerkjennende til deler du kjenner igjen, og undre deg over element du ikke hadde tenkt på før, kanskje fordi de er helt nye?

Besetning:

Rolf-Erik Nystrøm, saxofon og vokal

Frode Haltli, trekkspill og vokal

Håkon Thelin, kontrabass og vokal med gjester!

Hilmarfestivalen selger ikke enkeltbilletter til konsertene. Du må ha festivalpass eller dagspass for å få adgang.

Finn steder å bo og spise, samt aktiviteter i nærheten