20. Nov 2019

Kjøp billett til festival i julegave!

Trøndelag bugner av små og store festivaler hele året! Lurer du på hva du skal kjøpe til noen du er glad i, har vi noen forslag til deg. Hva med billetter til festival neste år? Trøndelag har festivaler for alle og de er spredd gjennom hele året, her kan du se en oversikt på festivaler i Trøndelag i 2020

 

Under finner du gode julegavetips:

 

Hilmarfestivalen 2020

Hilmarfestivalen er en av Norges største folkemusikkfestivaler. Hilmarfestivalen tilbyr åpent dansegulv med levende musikk både på dagtid og kveldstid, kanskje finner du til og med konserter det er ment å danse til?! Hilmarfestivalen arrangeres i uke 45 hvert år.

Kjøp festivalpass i gave her: http://bit.ly/BillettHilmar2020

 

Bryggerifestivalen 2020

Bryggerifestivalen i Trondheim er en hyllest til bryggekunst og lokalmat, der smak og matkultur står i fokus – en unik festivalopplevelse i hjertet av byen. Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim 30.juli-1. august 2020, og er en festival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste blant trønderske, nasjonale og internasjonale bryggerier.

Hva med startpakke i julegave til den som har alt?

Kjøp her: http://bit.ly/bryggerifestival

 

Elden 2020:

Elden er et norsk, historisk musikkspill skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug og settes opp i spektakulære omgivelser midt i verdensarven Røros. Elden opplevde tidenes billettsalg i 2019, så her kan det lønne seg å være tidlig ute. Dette er en spektakulær julegave som varer!

Kjøp billett her: http://bit.ly/BillettElden2020

 

Olavsfest 2020:

Trondheim Internasjonale Olavsfest er en uke i månedsskiftet juli/august fylt av fest og folkeliv, av kvalitetskonserter og samtaler, av pilegrimsvandring og gudstjenesteliv, av kultur­uttrykk med farge og smak, rytme og stillhet, til glede og ettertanke – kort sagt, opplevelser som berører.

Kjøp fysisk gavekort her

Kjøp digitalt gavekort her 

 

Spelet om Heilag Olav 2020:

Olsokdagene på Stiklestad er tett festivalstemning i historiske omgivelser, og møteplassen Stiklestad danner en fin ramme for både engasjement og refleksjon. I dette mangfoldet av opplevelser står Spelet om Heilag Olav fram som den største og sterkeste enkeltproduksjonen i hele programmet.

I spelet opplever vi livet på en gård i Verdal kvelden og natta til 29. juli 1030. Storpolitikk griper inn i dagliglivet, tro møter tvil, det mest sårbare enkeltindividet møter kongen. Hvordan reagerer mennesker på forestående krig og pålegg om å forkaste egne verdier og egen kultur? Hva skjer når slekt plutselig står mot slekt?

Kjøp billetter her