01. Jul 2020

Sakte kommer vi tilbake - og for fullt i 2021!

Vi lengter etter deg – og jobber med tidenes festivalsommer i 2021. Hold ut!

Det blir Norgesferie på mange i år, og myndighetenes forsiktige åpning mot et mer normalisert samfunn gjør at også Trøndelagsferie blir er førstevalg for mange. Det er her du kan få vær i alle varianter, natur som spenner fra viltert hav til frodige fjell med solide porsjoner av ureist mat og drikke for krevende ganer.

Mange festivaler og arrangement kan også håndtere inntil 200 deltakere innenfor smittevernreglene, så det er mulig e å se og høre levende kunst og kultur denne sommeren.

De store folkemassene uteblir likevel denne sommeren, så du må smøre deg med tålmodighet og fortsatt ta ansvar for egen helse fram til myndighetene åpner opp for de store publikumsattraksjonene.

Vi skal nemlig komme tilbake med store magiske konsert- og teateropplevelser, innendørs og utendørs i 2021.  Mange har også startet opp billettsalget for neste år- og vi oppfordrer deg til å bestille tidlig. Det vil være mange som lengter tilbake til kulturopplevelsene de ble fratatt denne sommeren.

Vi lengter også etter deg- og jobber med tidenes festivalsommer i 2021. Hold ut!

Her finner du opplevelser Trøndelag byr på i sommer:

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg

I år kan du lage din egen festivalopplevelse under Trøndersk Matfestival helga 30. juli-1. august, med å oppsøke festivalens aktiviteter over hele fylket. Når Trøndersk Matfestival ikke kan invitere til stor matfest i Trondheim, kommer festivalen til deg!

Les mer om Trøndersk Matfestival her. 

 

Visit Trondheim

Det skjer mye spennende i Trondheim gjennom sommeren, og på Visit Trondheim sine sider finner du en oversikt over noe av det.

Finn ditt arrangement på visittrondheim.no.

 

Visit Namdalen

  • Trøndersk Matfestival tar turen rundt i hele Trøndelag – Til et sted nær deg! I Namdalen blir det Trøndersk matfestival på hjul: Alle ordførere, og mataktører skal besøke alle de 10 Namdalske kommuner i løpet av 4 dager.
  • Les mer om matfestivalen på hjul her. 

 

  • Totsås Rock

  • “Totsås Rock er en 2-dagers festival med metall og hardrock. Arrangementet skjer på et stort setertun i villmarksbyga Lierne, ved foten av Østre Brandsfjell, omgitt av bjørn, jerv, gaupe og troll.” – Totsås Rock

Les mer om festivalen her. 

 

  • Pubaften på Nordøyan

Det blir arrangert flere Pubaftner på Nordøyan i sommer, der det blir servert musikk, mat og god stemning! Velkommen til en trivelig kveld – der landet slutter og havet begynner!

Les mer om Pubaften på Nordøyans Facebook-side her.

 

Gruvepub i Skorovas

Velkommen til Gruvepub  25. juli 2020. På dette utearrangementet har Skjenkestova uteservering på Gråbergtippen i Skorovas.

Les mer om Gruvepub her.

Skoro-Blues på Skjenkestova

14. – 15. august spilles det opp til god stemning med det årlige arrangementet Skoro-Blues!

Les mer om Skoro-Blues her. 

 

Visit Innherred

Levanger Martnan

29. juli – 1. august fylles Levanger torg med boder, tivoli og underholdning! Her kan du handle, smake lokal mat og drikke, og oppleve konserter og utstilliger. Mange aktiviteter for barn på Stadionparken. Hele byen vil være i Martnamodus.

Les mer om Levanger Martnan her.

Bakgårdsfestivalen i Levanger

Bakgårdsfestivalen arrangeres for første gang 29. juli – 1. august 2020. I løpet av de 3 dagene festivalen avholdes vil det kunne nytes intime konserter med musikk i ulike sjangere, toppklasse humor, kunst og større konsertarrangement. Alt fra små bakgårdsrom til trehusbyens «hovedbakgård», Torget, tas i bruk under festivalperioden.

Les mer om festivalen her. 

Sommer i Steinkjer

Sommeren blir hyllet i Steinkjer fra 25. juni til 25. august, og det blir liv og røre i sentrum. Velkommen til trivelig handel, kafeer og restauranter, eller bare rett og slett til en hyggelig tur i byen!

Les mer om Sommer i Steinkjer her. 

Sommer i Levanger

Velkommen til Levanger Sommerpark. Her vil du finne alt fra høytsvevende karuseller som gir deg skikkelig sug i magen, til noe for de aller minste i familien. Du finner Levanger Sommerpark i flotte omgivelser ved Magneten og Eidsbotn i Levanger.

Les mer om Sommerparken her. 

Olsokdagene på Stiklestad

Velkommen til Olsokdagene på Stiklestad 24. – 29. juli 2020. Her kan du oppleve tett festivalstemning i historiske omgivelser.

Les mer om Olsokdagene her.

 

Visit Oppdal

Det skjer mye spennende i Oppdal gjennom sommeren, og på Visit Oppdal sine sider finner du en oversikt over noe av det.

Finn ditt arrangement på Oppdal her. 

 

Destinasjon Røros

Velkommen til en begivenhetsrik sommer på Røros!

Finn ditt arrangement på Oppdal her.